Miley Cyrus a The Flaming Lips pripravujú spoločný album

NETKY.SK • 5 Máj 2015, 14:23 • 2 min
Miley Cyrus a The Flaming Lips pripravujú spoločný album

LOS ANGELES - Americká speváčka Miley Cyrus a rocková kapela The Flaming Lips vydajú spoločný album. V rozhovore pre magazín Billboard to prezradil frontman spomínanej formácie Wayne Coyne s tým, že zatiaľ nepomenovaná nahrávka bude obsahovať sedem skladieb. Tie vznikli ešte vlani, pričom Coyne spolu s gitaristom Stevenom Drozdom ich v súčasnosti mixujú v ich štúdiu v Oklahoma City. Termín vydania albumu zatiaľ nie je známy.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročná Miley Cyrus, vlastným menom Destiny Hope Cyrus, sa preslávila účinkovaním v seriáli Hannah Montana (2006 - 2011) o dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy. Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film (2009), Sex v meste 2 (2010), Posledná pieseň (2010) či LOL (2012) a prepožičala tiež hlas jednej z postáv v animovanom filme Blesk (2008). Na konte má zatiaľ štyri štúdiové albumy - Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008), Can't Be Tamed (2010) a Bangerz (2013), vďaka ktorému získala nomináciu na cenu Grammy.

 

Kapela The Flaming Lips združená okolo spomínaného speváka Waynea Coynea vznikla v roku 1983 a je známa náročnejšími aranžmánmi a psychedelickým poňatím rocku. Debutovali v roku 1986 albumom Hear It Is, pričom v súčasnosti majú na konte štrnásť štúdioviek. Tou zatiaľ poslednou je nahrávka With A Little Help From My Fwends (2014) s coververziami skladieb The Beatles z albumu Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (1967), na ktorej hosťovala aj Miley Cyrus. The Flaming Lips získali zatiaľ tri ceny Grammy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona