Milenky Charlieho Sheena podávajú žaloby: Nikto mu neverí!

NETKY.SK • 20 November 2015, 08:39 • 2 min
Milenky Charlieho Sheena podávajú žaloby: Nikto mu neverí!

LOS ANGELES - Charlie Sheen sa pred pár dňami priznal, že je HIV pozitívny a už sa spustila lavína obvinení. Na herca podávajú hromadne žaloby.

slovakia

left justify in out

Predstaviteľ hlavnej úlohy v seriáli Dva a pol chlapa vyšiel s pravdou von. Svoju chorobu vystavil na svetlo sveta a to sa mu pravdepodobne nevyplatilo. Hollywoodský sukničkár sa bráni. Tvrdí, že všetky ženy na riziko svojej choroby upozornil. Ženy, ktoré sa stali jeho obeťami tvrdia opak a podávajú žaloby. “Mohla som byť mŕtva. On mi nič o svojej chorobe nepovedal”, tvrdí pornoherečka Bree Olson. 

 

Niektoré hollywoodské hviezdy sa ho naopak zastávajú. Napríklad zdravotná sestra Amanda tvrdí, že s hercom mala nechránený sex aj keď o jeho diagnóze vedela. “Boli sme pár, milovala som ho”, povedala zahraničným novinárom.

 

Charlie Sheen priznáva, že mal pohlavný styk so stovkami žien. Niektoré si za svoje mlčanie nechali zaplatiť poriadne sumy a pravdepobne to bude herca ešte stáť veľa peňazí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona