Milenke sa vyhrážal zabitím, skončil v cele

NETKY.SK • 14 Apríl 2014, 11:15 • 2 min
Milenke sa vyhrážal zabitím, skončil v cele

BRATISLAVA – Nečakanú drámu zažila v nedeľu napoludnie 20-ročná žena z Čadce. Do bytu na Šintavskej ulici v Bratislave, kde bola s ďalšou 22-ročnou ženou, neoprávnene vnikol 28-ročný Bratislavčan a prinútil ju, aby s ním odišla.

slovakia

left justify in out

Násilím ju dostal do auta Volkswagen Sharan. Keď na križovatke Tomášiková – Ružinovská zastavil na červenú, mladej žene sa podarilo ujsť, no dobehol ju, hodil na zadné sedadlo a odviezol do bytu na Šalviovú ulicu. Keď mu oznámila, že je s ním pravdepodobne tehotná, znovu ju fyzicky napadol a s nožom v ruke sa jej vyhrážal, že ju zabije. Útočník Michal G. napokon skončil v cele s obvinením z porušovania domovej slobody, obmedzovania osobnej slobody a nebezpečného vyhrážania. Hrozia mu tri až osem rokov väzenia, informovala agentúru SITA hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Tatiana Kurucová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona