Milena Minichová verí v karmu

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 09:37 • 2 min
Milena Minichová verí v karmu

BRATISLAVA - Slovenská herečka Milena Minichová sa v živote zaoberá mystikou a vecami, ktoré sa nedajú racionálne vysvetliť.

slovakia

left justify in out

Ako uviedla, verí podľa vlastných slov aj v reinkarnáciu a karmu. „Myslím si a cítim, že to funguje. Všetko je prepojené. Verím, že čo človek spraví, to sa mu niekedy v tej istej forme a niekedy v inej, skôr či neskôr, vráti. Dokonca sú ľudia, ktorí to majú tak zrýchlené, že sa im to vráti hneď, ako spravia niečo zlé alebo nespravodlivé. Niektorým až neskôr, je to rôzne,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA. „Ja verím v spravodlivosť a v dobro,“ podotkla.


Ako známa herečka zároveň priznala, občas sa jej zvykne plniť, na čo pomyslí a čo vysloví. „Pred rokom a pol som povedala , že o rok tu budem aj s dieťaťom a stalo sa. Nie som žiadna veštica, ale stáva sa mi to v živote podozrivo často, preto som už opatrná, čo poviem a čo si želám, aby to nebolo približne to, čo chcem, ale naozaj to, čo chcem. Vesmír nám naše myšlienky a slová realizuje,“ poznamenala. „Na druhej strane, ako vravia starí indiáni, všetko je tak, ako má a až neskôr človek zistí, prečo sa diali veci tak, ako sa diali. Napriek tomu, že sa nám niečo v určitom momente zdá byť taká malá katastrofa, po nejakom čase zistíme, že len vďaka tomu sme tam, kde sme,“ usmiala sa mladá Košičanka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona