Milena Minichová púšťala synovi v tehotenstve vážnu hudbu

NETKY.SK • 20 Marec 2015, 10:00 • 2 min
Milena Minichová púšťala synovi v tehotenstve vážnu hudbu

BRATISLAVA - Slovenská herečka Milena Minichová synovi podľa vlastných slov počas tehotenstva púšťala vážnu hudbu.

slovakia

left justify in out

„Cielene som mu púšťala vážnu hudbu a tú mu púšťam doteraz. Má rád hlavne klavír," povedala v rozhovore pre agentúru SITA. Známa rodáčka z Košíc púšťala synovi počas tehotenstva najmä pozitívne skladby. "Cielene som Alexovi púšťala pozitívne a veselé skladby od Mozarta či Vivaldiho, žiadny depresívny Čajkovskij,“ podotkla s úsmevom.


Malý Alexander okrem toho podľa jej slov obľubuje aj Stevieho Wondera. "Má rád, keď počúvame Stevieho Wondera. Mám jednu skladbu, ktorú mu púšťam od prvých mesiacov a je až neuveriteľné, ako zbystrí a počúva, keď mu ju v akejkoľvek situácii pustím. Je perfektné vidieť, ako vaše dieťa reaguje na takúto hudbu," poznamenala. "Odhliadnuc od toho, že v rodine máme všeobecne veľa hudobných a speváckych talentov - otec, ujo, bratranec, mám taký pocit, že bude mať aj Alex dobrý hudobný sluch, keďže takto reaguje na hudbu od úplného malinka,“ dodala.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies