Milánsky súd mal dostatok dôkazov pre Berlusconiho obvinenie za sex s Ruby

NETKY.SK • 21 November 2013, 14:31 • 2 min
Milánsky súd mal dostatok dôkazov pre Berlusconiho obvinenie za sex s Ruby

MILÁNO - Súd v talianskom Miláne mal k dispozícii dostatok dôkazov o tom, že taliansky expremiér Silvio Berlusconi mal sexuálny styk s tanečnicou v nočnom klube Karimou El Mahrougovou výmenou za finančné a vecné dary. Podľa agentúry Reuters o tom dnes informovali zdroje súdu.

slovakia

left justify in out

Dôkazy viedli k Berlusconiho obvineniu a v júni k jeho odsúdeniu na sedem rokov za zneužitie právomocí verejného činiteľa a platený pohlavný styk s maloletou. V dnes zverejnených dokumentoch milánsky súd zdôvodňuje príčiny vedúce k Berlusconiho obvineniu a konštatuje, že "je dokázané, že obvinený mal s El Mahrougovou viackrát pohlavný styk výmenou za značné sumy peňazí alebo dary, napríklad šperky".

Mladá Maročanka, známa aj pod prezývkou Ruby, podobne ako aj Berlusconi tvrdenia, že mali spolu sexuálny styk, odmietali. Odsúdenie za zneužitie právomocí verejného činiteľa súvisí tiež s Ruby. Berlusconi sa ho dopustil telefonátmi na políciu, ktoré viedli v máji 2010 napokon k prepusteniu Ruby, podozrivej z menšej krádeže.

Milánska prokuratúra sa chystá do konca roka 2013 otvoriť nové vyšetrovanie Berlusconiho, a to opäť v súvislosti s kauzou Ruby. Tentoraz sa vyšetrovanie, ktoré sa bude opierať o podozrenie z podplácania svedkov, dotkne aj Berlusconiho advokátov Nicolu Ghediniho a Piera Longa, ako aj celého radu svedkov, ktorí vypovedali v danom procese.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies