Milánsky Inter údajne vstúpil do hry o služby Martina Škrtela

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 20:06 • 2 min
Milánsky Inter údajne vstúpil do hry o služby Martina Škrtela

MILÁNO - Taliansky futbalový klub Inter Miláno sa údajne zaujíma o kapitána slovenskej reprezentácie pôsobiaceho v anglickom FC Liverpool Martina Škrtela.

slovakia

left justify in out

Denník La Gazzetta dello Sport priniesol informácie, že Škrtel, ktorému vyprší aktuálny kontrakt v Liverpoole koncom júna 2016, sa stále nedohodol na novej zmluve so svojím zamestnávateľom, hoci vedenie LFC ponúklo 30-ročnému stopérovi trojročný kontrakt. Spomenuté okolnosti podľa uvedeného zdroja vyvolali interes víťaza Ligy majstrov z roku 2010.

 

Podľa jedného z najznámejších talianskych denníkov plánuje Inter návrat na stratené pozície. Okrem Škrtela mu k tomu majú pomôcť aj Yaya Touré z Manchestru City, zázračný argentínsky chlapec z Palerma Paulo Dybala či brazílsky defenzívny stredopoliar Allan z Udinese Calcio. "Nerazzurri" by vraj radi získali aj dvojicu z Dynama Kyjev: Chorváta Domagoja Vidu a rakúskeho reprezentanta Aleksandara Dragoviča. 

 

Denník La Gazzetta dello Sport, na ktorý sa odvolávajú viaceré britské portály, navyše tvrdí, že Škrtel nemá v úmysle zostať na Anfielde a chystá prestup do Serie A po vzore niekdajšieho zadáka Manchestru United Nemanju Vidiča. Ten si momentálne oblieka dres práve Interu Miláno.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies