Milánske AC ponúka 60 miliónov eur za Aubameyanga

NETKY.SK • 9 Júl 2017, 18:33 • 2 min
Milánske AC ponúka 60 miliónov eur za Aubameyanga

MILÁNO - Taliansky futbalový klub AC Miláno ponúka 60 miliónov eur za útočníka Borussie Dortmund Pierra-Emericka Aubameyanga.

slovakia

left justify in out

Funkcionári nemeckého mužstva požadujú o približne desať miliónov viac. S tvrdením prišiel portál football-italia.net s odvolaním sa na taliansky denník La Gazzetta dello Sport. "Rossoneri" ponúkajú Aubameyangovi ročný plat vo výške 8 miliónov eur, čo by z neho urobilo najlepšie zarábajúceho hráča v talianskej Serii A.

O služby reprezentanta Gabonu má záujem aj FC Chelsea, ktorý nedokázal priviesť do svojho kádra Romela Lukakua. Výhoda AC Miláno by mohla tkvieť vo fakte, že Aubameyang profesionálnu kariéru odštartoval práve v červeno-čiernom drese, hoci v súťažnom zápase za A-tím nikdy nenastúpil. Dvadsaťosemročný útočník sa v ostatnom období spájal i s prestupom do Číny.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona