Miláno nevyhodí dištancovaného Hacketta, znížili mu plat

NETKY.SK • 30 Júl 2014, 16:19 • 2 min
Miláno nevyhodí dištancovaného Hacketta, znížili mu plat

MILÁNO - Basketbalový klub EA7 Emporio Armani Olimpia Miláno si ponechá v kádri rozohrávača Daniela Hacketta napriek dištancu, pre ktorý počnúc 12. októbrom nemôže až pol roka nastupovať v súťažiach na Apeninskom polostrove.

slovakia

left justify in out

Trest mu naparila Talianska basketbalová federácia (FIP) za jeho svojvoľný odchod z prípravného kempu pred kvalifikáciou ME 2015. Podľa denníka La Gazzetta dello Sport sa 26-ročný basketbalista ospravedlnil klubu za nepríjemnosti a súhlasil so znížením platu, keďže na Euroligu sa suspendácia nevzťahuje. Hackett má v Miláne zmluvu až do roku 2016.

 

"Dobačoval som horšie ako kanibalský recidivista," komentoval výšku trestu narážajúc na "len" štvormesačný dištanc pre Uruguajčana Luisa Suáreza od Medzinárodnej futbalovej federácie za uhryznutie Taliana Giorgia Chielliniho počas majstrovstiev sveta v Brazílii. Talian s americkým pasom Hackett reprezentoval "azúrových" na ME 2011 v Litve, kde v piatich zápasoch dosiahol priemer 7,8 bodu a 3 asistencie na jeden duel. Dvere do národného tímu nemá úplne zatvorené. "Hackett porušil nepísaný kódex. Želáme Danielovi, aby sa mu podarilo poučiť z chýb," znie stanovisko z talianskeho tímu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies