Milan Mazurek si nedá povedať! Porušovanie pandemických opatrení je mu veľmi blízke

NETKY.SK • 30 November 2021, 13:04 • 2 min
Milan Mazurek si nedá povedať! Porušovanie pandemických opatrení je mu veľmi blízke

Poslanec Milan Mazurek si očividne nerobí príliš veľkú hlavu z pandemických opatrení. Počas víkendu vycestoval za hranice Slovenskej republiky, do Poľska, ale karanténu nedodržal. Ukázal sa v pléne Národnej rady. Očkovaný podľa našich informácií nie je a potvrdením o prekonaní koronavírusu sa nepreukázal, a tak z toho vzišiel procedurálny návrh!

slovakia

left justify in out

"Podávam procedurálny návrh, aby NR vyjadrila uznanie Milanovi Mazurekovi, za to, že sa ako zodpovedný občan nechal očkovať, lebo to je jediná možnosť, ako tu dnes s nami môže sedieť," povedal Miroslav Žiak v pléne.

 

img

 

Poslanec Mazurek bol totiž cez víkend v Poľsku, o čom existuje i dokumentácia zo sociálnych sietí. 

 

 

"Ak by to tak nebolo, tak poslanec Mazurek by mal byť v karanténe. Inak by porušil protipandemické opatrenia.  A poslanec NR SR predsa nie je taký nezodpovedný. Ak nie je očkovaný, tak poprosím hlavného hygienika ÚVZ, aby konali..." dodal Žiak.

 

 

"Všetci sme mali možnosť vidieť dokumentáciu toho, ako bol pán poslanec pred pár dňami v Poľsku. No a dnes si zasadol do parlamentnej lavice. Prosím Vás, on má výnimku alebo ako tomu mám rozumieť?" napísal na sociálnej sieti.

 

Spýtali sme sa preto poslanca Žiaka, čo nasledovalo. "Po procedurálnom návrhu prišiel poslanec Mazurek za mnou oznámiť mi, že je prekonaný. Tak som sa ho opýtal, či má aj potvrdenie PCR testu, že bol reálne pozitívny, na čo mi povedal, že nie..."

 

Prečítajte si: Spýtali sme sa Miroslava Žiaka, prečo SAS využila právo veta pri zatváraní škôl!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies