Milan Lučanský skončil v nemocnici a musel podstúpiť operáciu

NETKY.SK • 10 December 2020, 11:03 • 2 min
Milan Lučanský skončil v nemocnici a musel podstúpiť operáciu

RUŽOMBEROK – Bývalý policajný prezident Milan Lučanský, ktorý čelí viacerým vážnym obvineniam z trestnej činnosti, bol prevezený z väzenia do nemocnice.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál týždeň.sk. Exšéf polície Milan Lučanský skončil za mrežami potom, ako bolo voči nemu vznesené obvinenie z korupcie v kauze Judáš.

 

Do ružomberskej vojenskej nemocnice ho spoza mreží eskortovali potom ako mu opuchlo oko. Prvotné informácie síce naznačovali potýčku za mrežami, to sa však nepotvrdilo. Incident sa mu prihodil v telocvični.

 

Prečítajte si tiež: Špecializovaný trestný súd poslal do väzenia Milana Lučanského a ďalšie štyri osoby zatknuté pri akcii Judáš

 

najväčšou pravdepodobnosťou mu praskla cievka počas cvičenia, čo si vyžadovalo operatívny zákrokPočas policajnej akcie Judáš skončilo v putách ďalších sedem bývalých, ale aj aktívnych vysokopostavených funkcionárov z polície, Slovenskej informačnej služby a Kriminálneho úradu finančnej správy.

 

Lučanský je obvinený z brania úplatkov, podplácania či zo založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny.

 

Mohlo by vás zaujímať: Ľudovít Makó môže ešte vyviaznuť bez trestu, je tu však jedno veľké ALE!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies