Milan Lasica vydáva reedície albumov i novú audioknihu

NETKY.SK • 18 Máj 2013, 10:39 • 2 min
Milan Lasica vydáva reedície albumov i novú audioknihu

BRATISLAVA - Filmový, televízny a divadelný herec, spevák, prozaik, textár a humorista Milan Lasica vydáva v reedícii svoje úspešné albumy Ja som optimista (2001) a Celý svet sa mračí (2002), ktoré nahral spoločne s orchestrom Bratislava Hot Serenaders.

slovakia

left justify in out

Prvý album s evergreenmi preslávenými Františkom Krištofom Veselým Lasicovi vyniesol Zlatú platňu a druhý dokonca Platinovú platňu. V reedícii vychádzajú oba albumy na spoločnom dvojCD.

Lasicovi fanúšikovia sa môžu tešiť aj z tretej časti audioknihy Listy Emilovi. V predaji sú aj prvé dve nahrávky, pričom všetky autor sám načítal. Listami dôchodcu Mira, ktoré písal zo starobinca svojmu spolužiakovi Emilovi, sa najprv dva roky zabávali čitatelia časopisu .týždeň. Cez Emilove reminiscencie na mladosť, dobové reálie, zamestnanie až po súčasnosť zhrnul Lasica v skratke so svojím typickým humorom okoreneným iróniou polstoročie dejín. S nadhľadom a eleganciou nastavil minulosti zrkadlo, v ktorom sa odrazilo zakrivenie doby, deformácia spoločnosti či slabosti jedinca. Na začiatku roka 2012 vyšli prvé Listy Emilovi knižne. Všetky časti sú dostupné na CD aj v digitálnej podobe na webstránke audiolibrix.com. 

Agentúru SITA informovala Zuzana Štelbaská z vydavateľstva Forza Music.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona