Milan Krajniak: Práca pre ľudí funguje lepšie ako hádky na Facebooku

NETKY.SK • 26 Júl 2022, 15:52 • 2 min
Milan Krajniak: Práca pre ľudí funguje lepšie ako hádky na Facebooku

BRATISLAVA - Minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak o tom, prečo sa hnutiu Sme Rodina podarilo presadiť to, čo chceli.

slovakia

left justify in out

Podľa Milana Krajniaka sa hnutiu Sme Rodina podarilo už takmer všetko, čo si ustanovili v Programovom vyhlásení vlády. Minister o tom informoval na sociálnej sieti. 


„Z nášho predvolebného programu sa nám už podarilo splniť väčšinu hlavných bodov: odškodnenie žien ročníkov 1957 - 1964, lieky bez doplatku pre deti do 6 rokov, ŤZP a dôchodcov i štátom podporované nájomné bývanie. Ešte rokujeme o exekučnej amnestii," napísal Milan Krajniak. Predseda hnutia Sme Rodina Boris Kollár už v nedeľnej politickej diskusii V politike na TA3 uviedol, že exekučná amnestia patrí medzi jeho priority. 

 

Zo sveta: Európska únia sa dohodla, takto to bude cez zimu s plynom! Čo odkazujú Putinovi?
 

img

 

Minister práce uviedol aj návod pre svojich koaličných partnerov. 

 

„Dokázali sme to jednoduchou taktikou – veľa ráz sme si hryzli do jazyka. Doslova. Poviem to na príklade nájomných bytov. Rok sme dostávali záporné odpovede, že sa to nedá. Tak sme si hryzli do jazyka a o to tvrdšie sme pracovali. Postupne sme po jednom odstraňovali polená, čo sme mali pod nohami. Výsledok? Nájomné bývanie je realitou, zákon na jeho podporu je už prijatý. Toto hryzenie do jazyka funguje oveľa lepšie, než hádanie sa cez médiá či statusy na Facebooku, napísal Milan Krajniak.

 

img

 

V rozhovore pre SME sa minister vyjadril aj k tomu, koho on považuje za fašistu. ( Vyjadrenie Borisa Kollára nájdete tu: Boris Kollár: „Za menšinovú vládu nikdy nezahlasujeme, radšej podporíme predčasné voľby." Čo ešte povedal na adresu koalície? )

 

Mám problém s ľuďmi, ktorí popierajú nacistické zverstvá, ale i tie, ktoré sa u nás diali za komunizmu. Vadia mi nielen tí, čo tieto veci popierajú, ale aj tí, čo si na ne "nevedia spomenúť", toto považujem za fašizmus. Pokiaľ je hnutie Sme Rodina súčasťou vlády a vláda chce presadzovať zákony, ktoré môžu pomôcť ľuďom, vtedy budem hľadať podporu naprieč celým politickým spektrom. V parlamente sedia poslanci, ktorých si legitímne zvolili občania Slovenska," uviedol minister. 

 

Prečítajte si aj: Ukrajina rázne zakročila proti slovenskému expremiérovi!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies