Milan Kňažko priznal, že fajčil hašiš a užil LSD!

NETKY.SK • 3 Február 2014, 09:49 • 2 min
Milan Kňažko priznal, že fajčil hašiš a užil LSD!

BRATISLAVA - Kandidát na prezidenta SR Milan Kňažko v ankete denníka SME zo soboty (1.2.) odpovedal, že nefajčil marihuanu. No v článku uverejnenom v roku 2002 sa fajčeniu tejto ľahkej drogy priznal.

slovakia

left justify in out

Na rozpor v Kňažkových vyjadreniach upozornili viacerí ľudia na Facebooku. "Neviem presne, ako znela v roku 2002 otázka, ale Milan Kňažko aj v iných rozhovoroch v priebehu rokov viackrát povedal, že vyskúšal hašiš. Nikdy sa tým netajil", povedal pre denník šéf Kňažkovej volebnej kampane Martin Lengyel.

Podľa hlavného odborníka ministerstva zdravotníctva pre medicínu drogových závislostí Ľubomíra Okruhlicu sú hašiš a marihuana podobné drogy. Obe pochádzajú z konopne, pričom hašiš je silnejšia droga. Okrem hašiša sa Kňažko priznal aj k užitiu LSD. Drogu vyskúšal pod dozorom kamaráta psychiatra. Z významnejších prezidentských kandidátov sa k užitiu marihuany v sobotňajšej ankete priznal len Radoslav Procházka.

Viac informácií prináša denník na druhej strane v článku s názvom "Kňažko priznal, že fajčil hašiš".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies