Milan Kňažko by mal vypovedať na súde ako poškodený

NETKY.SK • 21 Máj 2017, 09:52 • 2 min
Milan Kňažko by mal vypovedať na súde ako poškodený

BRATISLAVA - Na procese s Pavlom N., ktorý sa mal v januári tohto roka vlámať do rodinného domu bývalého politika a herca Milana Kňažka, by mal v druhej polovici júna vypovedať aj samotný herec, a to ako poškodený.

slovakia

left justify in out

"Nakoľko poškodený v predmetnej veci má zvoleného právneho zástupcu, súd v zmysle Trestného poriadku zaslal upovedomenie o hlavnom pojednávaní právnemu zástupcovi poškodeného," uviedol pre TASR hovorca Krajského súdu v Bratislave Pavol Adamčiak.

 

"Obžaloba v predmetnej trestnej veci bola na Okresný súd Bratislava I podaná dňa 11. apríla. Okresný súd Bratislava I dňa 5. mája na neverejnom zasadnutí o ďalšom trvaní väzby rozhodol tak, že dôvody tzv. útekovej väzby naďalej trvajú. Rozhodnutie o väzbe je právoplatné. Okresný súd Bratislava I vo veci vytýčil hlavné pojednávanie na termín 16. júna," uviedol tento týždeň hovorca Adamčiak.

 

„Prokurátor Okresnej prokuratúry Bratislava I podal na obvineného Pavla N. obžalobu na Okresný súd Bratislava I pre zločin krádeže v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody a prečinom poškodzovania cudzej veci,“ pre TASR to nedávno povedal hovorca Krajskej prokuratúry v Bratislave Michal Šúrek.

 

Kňažko v januári potvrdil, že do jeho domu sa dostal zlodej. Herec sa mužovi postavil so zbraňou v ruke a dokonca ho postrelil.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona