Milan Jurčina sa dohodol s účastníkom SM-liigy Lukko Rauma

NETKY.SK • 31 Január 2013, 14:54 • 2 min
Milan Jurčina sa dohodol s účastníkom SM-liigy Lukko Rauma

Milan Jurčina sa dohodol s účastníkom SM-liigy Lukko Rauma - Hokej Na spolupráci s fínskym klubom Lukko Rauma sa dohodol slovenský hokejový obranca Milan Jurčina. Ako uvádza www.

slovakia

left justify in out

img

Na spolupráci s fínskym klubom Lukko Rauma sa dohodol slovenský hokejový obranca Milan Jurčina. Ako uvádza www.pluska.sk, v tomto tíme SM-liigy by sa chcel rozohrať a ešte v tomto roku sa vrátiť do zámoria.

"Rokoval som s nejakými klubmi, ale keďže sa to naťahovalo, rozhodol som sa, že už nebudem čakať a budem hrať v Európe," uviedol Jurčina prepluska.sk a dodal. "Mal som viacero ponúk z rôznych líg a napokon som si vybral Lukko Rauma. Rokovania prebehli aj so Slovanom Bratislava, ale nakoniec sa rozhodli, že už nebudú zasahovať do zloženia mužstva."

Premiéru v novom tíme by mal absolvovať už túto sobotu. "Budem sa snažiť klubu pomôcť postúpiť do play off. S vedením som sa dohodol tak, že keď sa sezóna pre nich skončí, budem voľným hráčom a môžem ísť sezónu ešte dohrať do NHL," konštatoval Milan Jurčina, ktorý počas výluky odohral časť sezóny v drese českého nováčika extraligy Piráti Chomutov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona