Miláčik červených diablov bol zatknutý! Pokus o znásilnenie a fyzické napadnutie svojej frajerky

NETKY.SK • 31 Január 2022, 08:49 • 2 min
Miláčik červených diablov bol zatknutý! Pokus o znásilnenie a fyzické napadnutie svojej frajerky

MANCHESTER – Mladučká hviezda červených diablov Mason Greenwood bol zatknutý, dôvodom bol pokus o znásilnenie a fyzické napadnutie svojej frajerky!

slovakia

left justify in out

Jeho kariéra sa vyvíjala ako z rozprávky, no toto je poriadny škrt cez rozpočet

 

Cez víkend otriasla svetom nečakaná správa, že Mason Greenwood bol zatknutý Manchesterskou políciou. Údajným dôvodom mal byť pokus o znásilnenie a fyzické napadnutie svojej frajerky. Dôkazom boli fotky Greenwoodovej frajerky, ktoré ona sama zverejnila na sociálnych sieťach krátko po fyzickom napadnutí. Dokonca zverejnila aj hlasovú správu, v ktorej bolo zjavne počuť ako Greenwood pôsobil poriadne rozčarovane kvôli tomu, že jeho frajerka s ním nechcela pohlavný styk. Na konci hlasovej správy Greenwood povedal, „ Soť ma ešte raz a uvidíš čo ti urobím."

 

20-ročný Greenwood patril medzi opory červených diablov, no klub oznámil, že do tréningu sa nevráti až do ďalšieho oznámenia. Momentálne Greenwood ostáva v držbe, kde sa podrobí otázkam ohľadom svojho počínania. 

 

Ako v nedeľu informovala agentúra AP, hráč nebude môcť hrať zápasy ani trénovať s mužstvom. „Sme si vedomí videí a obvinení, ktoré kolujú na sociálnych sieťach. Hráč Mason Greenwood sa nezapojí do tréningu v klube, ani nebude hrať zápasy až do ďalšieho rozhodnutia," uviedol účastník Premier League v oficiálnom vyhlásení. "K udalosti sa nebudeme ďalej vyjadrovať bez overených informácií. Manchester United je proti násiliu akéhokoľvek druhu," uviedol klub už skôr v priebehu dňa.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies