Mila Kunis si chce po pôrode dať pauzu od herectva

NETKY.SK • 9 Júl 2014, 14:48 • 2 min
Mila Kunis si chce po pôrode dať pauzu od herectva

USA - Americká herečka Mila Kunis vyhlásila, že si chce po pôrode dať ročnú pauzu od herectva.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročná rodáčka z Ukrajiny, ktorá čaká dieťa so snúbencom, hercom Ashtonom Kutcherom, to uviedla v rozhovore pre magazín W.

 

"Už som sa rozhodla, že si dám na rok pauzu. Nikdy som nechcela byť človekom, ktorý myslí iba na prácu. Pre mňa bolo herectvo vždy hobby, z ktorého sa stala úžasná práca, ale nežijem preň. Som si istá, že Meryl Streep má na to odlišný názor, ale ja sa teším, že budem matkou na plný úväzok. Hoci uvidíme, čo budem hovoriť po roku bez práce," vyhlásila Kunis, ktorá zistila, že je tehotná, keď dokončila nakrúcanie snímky Jupiter na vzostupe. Tá sa dostane do kín na budúci rok vo februári. Herečka v rozhovore taktiež prezradila, že v minulosti sa nechcela vydávať, no svoj názor zmenila.

 

"Nikdy som sa nechcela vydávať. Už od svojich dvanástich rokov som rodičov pripravovala na to, že nebudem mať svadbu. Potom sa však veci zmenili - stretla som lásku svojho života. Momentálne je môj postoj k svadbám takýto: Nikoho nepozývajte, urobte to v súkromí a tajnosti. Moji rodičia s tým nemajú problém, sú radi, že som povedala áno," dodala. 

 

Mila Kunis je známa z komediálneho seriálu Tie roky sedemdesiate... (1998 - 2006), v ktorom si zahral aj jej snúbenec Ashton Kutcher. Okrem toho účinkovala napríklad aj v snímkach ako Kopačky (2008), Kniha prežitia (2010), Čierna labuť (2010), Ide len o sex (2011), Macík (2012) či Cesta do krajiny Oz (2013). 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies