Mila Kunis je najsexi ženou podľa magazínu Esquire

NETKY.SK • 8 Október 2012, 13:12 • 2 min
Mila Kunis je najsexi ženou podľa magazínu Esquire

Mila Kunis je najsexi ženou podľa magazínu Esquire - Zaujímavosti Najsexi žijúcou ženou súčasnosti je podľa prestížneho pánskeho magazínu Esquire herečka Mila Kunis. Hviezda pre časopis absolvovala pikantné fotografovanie, pri ktorom bola takmer nahá.

slovakia

left justify in out

img

Najsexi žijúcou ženou súčasnosti je podľa prestížneho pánskeho magazínu Esquire herečka Mila Kunis. Hviezda pre časopis absolvovala pikantné fotografovanie, pri ktorom bola takmer nahá. "To, čo robím a to, kým som, sú dve rôzne veci. A vždy aj budú. Mnohí ľudia strácajú to, akí sú a stanú sa tým, čím chcú byť alebo tým, za koho ich považujú. Vedome som sa rozdelila do dvoch životov. Milujem svoju prácu a neviem si predstaviť, že by som robila niečo iné. Ale keď s prácou skončím, tak s ňou skončím," povedala 29-ročná Kunis v rozhovore pre Esquire.

Esquire udeľuje titul Najsexi žijúca žena pravidelne od roka 2004. Prvou víťazkou sa stala Angelina Jolie, po nej nasledovali Jessica Biel, Scarlett Johansson, Charlize Theron, Halle Berry, Minka Kelly, Kate Beckinsale a Rihanna. 

Mila Kunis sa preslávila najmä ako Jackie Burkhart v komediálnom seriáli Tie roky sedemdesiate... (1998 - 2006). Po boku Natalie Portman zažiarila v psychologickom trileri z baletného prostredia Čierna labuť (2010). Známa je aj z filmov Kopačky (2008), Kniha prežitia (2010) či Ide len o sex (2011). Svoj hlas prepožičiava postave Meg Griffin v animovanom seriáli Griffinovci (2000). Zatiaľ naposledy sa predstavila v komédii Macík, ktorá mala v slovenských kinách premiéru 2. augusta. Na budúci rok je naplánovaná premiéra snímky Oz: The Great and Powerful, v ktorej si zahrá Theodoru. V minulosti chodila s hviezdou filmov Sám doma (1990) a Sám doma 2: Stratený v New Yorku (1992) Macaulaym Culkinom, momentálne sa stretáva s hercom Ashtonom Kutcherom.

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona