Mila Kunis dáva svojej 3-ročnej dcére pravidelne víno už od narodenia

NETKY.SK • 27 Október 2017, 16:41 • 2 min
Mila Kunis dáva svojej 3-ročnej dcére pravidelne víno už od narodenia

Väčšina rodičov doma trpne, keď vedia, že ich tínedžri sa pofľakujú po vonku a popíjajú pivko či iný alkohol. Mila Kunis a jej manžel Ashton Kutcher majú k tejto téme iný postoj.

slovakia

left justify in out

Ich trojročnej dcére Wyatt pravidelne podávajú víno. Deje sa tak každý piatok a počas sviatkov ako súčasť rodinného náboženského rituálu.

 

img

 

„U nás doma oslavujeme Šabat, deň židovského odpočinku a siedmeho dňa v týždni. V predvečer Šabátu si dáte dúšok vína. Moja dcéra ho pije od narodenia,“ prezradila Kunis v rozhovore pre Extra. "V piatok ráno sa prebudí a ja poviem: Je to piatok! A ona sa zvýskne:" Môžem mať víno!“

 

Okrem Wyatt má s Kutcherom ešte 11-mesačného syna Dmitriho, aj on „si rád vypije.“

 

img

 

Kunis priznala, že mať deti je pre ňu vyčerpávajúce ale naučila sa nezištnosti. "Som veľmi unavená, ale koho to zaujíma? Moje deti sú zdravé, a ja som šťastná," povedala.

 

Dodala, že chce, aby sa od nej deti naučili poznať hodnotu tvrdej práce. Prezradila tiež, že pri natáčaní v Hollywode sa častokrát rozčúli ale berie to s nadhľadom. Verí, že hnev ju dokáže motivovať a vďaka tomu osobne rastie. 

 

img

 

img

Foto: Instagram



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies