Mikuš už nie je zmluvne zviazaný s Levom, teší sa na pôsobenie v Sparte

NETKY.SK • 25 Júl 2014, 11:43 • 2 min
Mikuš už nie je zmluvne zviazaný s Levom, teší sa na pôsobenie v Sparte

PRAHA - Hokejový obranca Juraj Mikuš už nie je zmluvne zviazaný s klubom KHL Lev Praha. Podľa oficiálnej webstránky Kontinentálnej hokejovej ligy sa už vedenie českého klubu, ktorý pre finančné problémy vynechá ročník 2014/2015, dohodlo s 25-ročným Slovákom na rozviazaní kontraktu. Lev si však podľa ligových pravidiel udržal na hráča práva.

slovakia

left justify in out

Mikuš sa už medzičasom dohodol na zmluve s pražskou Spartou, takže zostáva v českej metropole. "Som veľmi rád, že sa ozvala Sparta. Česká extraliga je veľmi náročná súťaž bez vyložených outsiderov. Tímy sú tu veľmi vyrovnané a nenájdete medzi nimi mužstvo, proti ktorému by sa dalo hrať na pol plynu. To, že sa nemusím sťahovať do menšieho mesta a zostanem tam, kde to poznám, je ďalší plus," povedal Mikuš pre internetovú stránku Sparty.

 

Slovenského reprezentanta draftovalo v roku 2007 Toronto Maple Leafs, tri sezóny strávil na jeho farme, do NHL sa však neprebojoval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies