Mikula vystriedal na trénerskej lavičke hokejistov do 18 rokov Bartánusa

NETKY.SK • 12 Október 2015, 16:42 • 2 min
Mikula vystriedal na trénerskej lavičke hokejistov do 18 rokov Bartánusa

BRATISLAVA - Anton Bartánus už nie je trénerom slovenskej hokejovej reprezentácie do 18 rokov. V pondelok skončil vo funkcii po vzájomnej dohode so Slovenským zväzom ľadového hokeja (SZĽH). Nahradí ho Peter Mikula.

slovakia

left justify in out

"Tréner Bartánus skončil po vzájomnej dohode. Spolu s ním aj asistent Ivan Feneš. Na Bartánusove miesto bol vymenovaný Peter Mikula, ktorému bude asistovať doterajší tréner brankárov pri výbere do 18 rokov František Kučera," povedal po zasadnutí reprezentačnej komisie pre oficiálnu zväzovú webstránku generálny sekretár SZĽH Róbert Pukalovič.

 

Bartánus pôsobil pri tíme do 18 rokov od roku 2012. Národný tím viedol na troch MS tejto vekovej kategórie a obsadil s ním postupne ôsme (2013), siedme (2014) a šieste miesto (2015). Jeho nástupca Mikula pôsobil naposledy v Žiline. Jeho najvýraznejším trénerským úspechom je zisk majstrovského titulu v roku 2013 so Zvolenom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies