Miklík skončil v Brne: Budúcnosť rieši agent

NETKY.SK • 22 December 2016, 11:36 • 2 min
Miklík skončil v Brne: Budúcnosť rieši agent

BRNO - Presne mesiac dlhá bola spolupráca medzi slovenským hokejistom Michelom Miklíkom a klubom Kometa Brno. Skúsený útočník odohral za českého extraligistu iba šesť zápasov, v ktorých nebodoval. Miklík pre TASR potvrdil ukončenie spolupráce po vzájomnej dohode.

slovakia

left justify in out

Miklík prišiel do Brna po tom, čo sa v drese HC Košice rozohral do výbornej formy. V ôsmich zápasoch strelil štyri góly, pridal šesť asistencií a do českej extraligy odchádzal v hernej pohode. Tú však nepotvrdil. "Moje pôsobenie v Brne komplikovalo aj zranenie. Veľmi to však nechcem rozmazávať. Je pravdou, že sme sa s vedením klubu dohodli na ukončení spolupráce. Čo bude ďalej, to už rieši môj agent," uviedol Miklík pre TASR.

 

Strieborný medailista z MS 2012 odohral za Kometu šesť zápasov, v ktorých nezískal ani jeden kanadský bod a do štatistík si zapísal 4 trestné minúty a 4 mínusové body.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona