Mike Tyson sa vrhá do netradičného businessu! Otvorí si ranč na pestovanie a predaj marihuany

NETKY.SK • 3 Január 2018, 06:56 • 2 min
Mike Tyson sa vrhá do netradičného businessu! Otvorí si ranč na pestovanie a predaj marihuany

KALIFORNIA - Bývalý majster sveta v boxe Mike Tyson prichádza na kalifornský trh s novým obchodným zámerom: pestovaním a predajom marihuany.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom v stredu agentúra AP. V nadväznosti na tohtotýždňovú legalizáciu predaja marihuany v Kalifornii sa Tyson a jeho obchodní spoločníci rozhodli vybudovať rozsiahlu kanabisovú farmu. Tá sa bude nachádzať v odľahlom mestečku California City, ležiacom v Mohavskej púšti približne 177 kilometrov severne od Los Angeles.

 

Tysonov obchodný partner Robert Hickman povedal pre webstránku theblast.com, že 40 akrov pôdy transformujú na pestovanie konope. Dodal, že tzv. Tysonov ranč bude "oázou" a nebude v ňom chýbať ani školenie pre pestovateľov marihuany, vlastný amfiteáter, luxusná kempingová oblasť a chatky.

 

Starostka mestečka Jennifer Woodová poďakovala bývalému boxerovi za jeho podporu pre miestnu samosprávu a uviedla, že ranč bude poskytovať marihuanu klientom na zdravotné účely a zároveň vytvorí pracovné miesta pre miestnych obyvateľov.

 

Mike Tyson o sebe vyhlasuje, že je dlhodobým podporovateľom užívania marihuany na zdravotné účely.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies