Mike Tyson o dojmoch z cesty do Ruska: Ruský národ je veľmi citlivý a milý

NETKY.SK • 26 Február 2018, 17:00 • 2 min
Mike Tyson o dojmoch z cesty do Ruska: Ruský národ je veľmi citlivý a milý

MOSKVA - Legendárny americký boxer Mike Tyson prišiel do Jekaterinburgu, kde navštívil Akadémiu bojových umení Russian Copper Company a zúčastnil sa súťaže Russian Cagefighting Championship.

slovakia

left justify in out

Počas tejto cesty povedal, že on už svoje odboxoval, ale vôbec mu nechýba športová minulosť. "Porazil som dosť ľudí. Keď teraz vidím, ako ostatní bojujú, vôbec mi to nechýba," uvádza slová bývalého šampióna ťažkej váhy vydavateľstvo The Sun. Okrem toho, on poznamenal, že v USA sa Rusi nepovažujú za citlivých ľudí.

 

"Ale prešiel som sa po celom Rusku a uvedomil som si, že tento národ je veľmi citlivý a milý. Väčšina američanov však toto nemá ako zistiť," poznamenal boxer. Ako to uvádza vydanie Tyson počíta zmeniť postoj američanov k Rusku a zmierniť kontakty medzi krajinami.

 

Počas svojej cesty, boxer vyskúšal prilbu virtuálnej reality a jeho ľavý hák, zdá sa, stále môže spôsobiť poškodenie, dokonca aj vo virtuálnej realite. Toto nie je prvá cesta Tysona do Ruska, pripomína The Sun. Tu uznávajú jeho úspechy. "Fanúšikovia zápasov v Rusku sa radi stretávajú s niekym, kto bol raz najlepší na svete".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies