Mike Tyson: McGregor je fenoménom novodobých bojovníkov:

NETKY.SK • 15 Apríl 2016, 16:04 • 2 min
Mike Tyson: McGregor je fenoménom novodobých bojovníkov:

LAS VEGAS - V nedávnom rozhovore pre Fighters Only sa Mike Tyson zmienil aj o momentálne najkontroverznejšom zápasníkovi dnešnej doby Conorovi McGregorovi.

slovakia

left justify in out

McGregora veľa ľudí nemá rád kvôli jeho psychologickým hrám a svojím rečiam o peniazoch. Ale na druhej strane ho ľudia zasa zbožňujú. Svojho času bol aj Tyson mnohými zbožňovaný ale aj nenávidený.

 

"Profesionálne MMA je showbiznis. Kvôli tomu musíš byť aj biznismen, ale aj showman. Conor je veľmi charizmatický. Jon Jones je zlý, ale vo vnútri srdca je dobrý človek. Ale oproti nemu je Conor veľký pes. Pripomína mi boxerov starých čias. Keď vojde do miestnosti tak sa každý postaví a on z tej miestnosti vysaje všetok vzduch. Naozaj zaujímavý chlapík. Robí veci ktoré iný nedokážu. Niečo ako animovaný hrdina, ale ozajstný. Veľký bojovník, ale jeho osobnosť je ešte väčšia ako jeho talent. Je to šialené, že? Obrovská osobnosť. V MMA zatiaľ takáto veľká osobnosť ani nebola. Ronda Rousey je so svojimi schopnosťami tiež príšera, ale tento chlapík je fenomenálny."

 

Túto svoju osobnosť veľmi dobre používa aby zarábal obrovské peniaze. Jeho posledné vystúpenie v UFC bolo tiež historické keď za zápas dostal ako prvý miliónový honorár. Ale Tyson hovorí, že tu ide oveľa viac.

 

"Popravde, nejde mu ani o peniaze. Ide mu o moc. A toto je hlavné. Nikdy sa o tom nehovorí, ale Conor McGregor chce byť najmocnejší. Preto riskujeme svoje životy aby sme získali moc. Na ničom inom nezáleží. Aj život by sme za ňu položili, keď o ňu bojujeme. Zomrieť a zabiť by sa pre ňu oplatilo"



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies