VIDEO Mike Tyson: Floyd Mayweather je malý vystrašený muž

NETKY.SK • 4 Máj 2015, 16:30 • 2 min
VIDEO Mike Tyson: Floyd Mayweather je malý vystrašený muž

LAS VEGAS – Boxerská legenda Mike Tyson otvorene zosmiešnil Floyda Mayweathera, keď ho nazval "malým vystrašeným mužom", ktorý "žije v ilúziách" , keďže sa pred sobotňajším zápasom prirovnával k Muhammadovi Alimu.

slovakia

left justify in out

"Žije v ilúziách," povedal bývalý šampión v ťažkej váhe Mike Tyson. "Nedokáže počúvať. Keby sa čo i len priblížil k k veľkosti Aliho, tak by bol schopný zobrať svoje deti do školy sám. On však nedokáže vziať svoje deti do školy sám a hovorí, že je skvelý? Byť veľký neznamená, že ma pred ľudmi bude chrániť ochranka. Byť veľký znamená byť akceptovaný ľudmi. Je to len malý vystrašený muž. Je veľmi malý vystrašený muž."

Tridsaťosemročný Mayweather, ktorý nenašiel premožiteľa už v 48 profesionálnych zápasoch, minulý týždeň zopakoval svoje tvrdenie, že je lepším boxerom ako Ali, ktorého svet pozná ako "The Greatest".

 



"Bez urážky Muhammada Aliho, ale on boxoval iba v jednej kategórii. Keď sa pozriem na Aliho kariéru, tak vidím Leona Spinksa, ktorý ho porazil aj napriek tomu, že mal za sebou len sedem zápasov," povedal Mayweather.

 

"Boli tam aj ďalšie zápasy, ktoré prehral a napriek tomu je známy ako The Greatest. Je to však len preto, lebo sa tak nazval a vypustil to von. On si hovoril The Greatest a ja si hovorím TBE (The Best Ever). Som si istý, že ma budú kritizovať za to, čo som práve povedal, ale absolútne ma to nezaujíma."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies