Mike Tyson bude trénovať Chrisa Browna

NETKY.SK • 14 Január 2017, 14:55 • 2 min
Mike Tyson bude trénovať Chrisa Browna

NEW YORK - Americký bývalý profesionálny boxer Mike Tyson bude trénerom speváka Chrisa Browna. Niekdajší majster sveta v superťažkej hmotnostnej kategórii ho pripraví na súboj proti kolegovi z hudobnej brandže s pseudonymom Soulja Boy.

slovakia

left justify in out

Kontroverzný duel, nad ktorým prebral promotérsku záštitu Floyd Mayweather, sa chystá v Dubaji. Organizátori ho pôvodne plánovali v USA, tam ho však znemožnili viaceré pravidlá a regulácie.

 

"Protagonisti by napríklad museli absolvovať povinné antidopingové testy, ktorými by s najväčšou pravdepodobnosťou ani jeden z nich neprešiel," napísal špecializovaný portál Bad Left Hook.

 

Prechod do boxerského ringu v uplynulom čase láka, dva profesionálne zápasy absolvoval austrálsky ragbista Quade Cooper a špekuluje sa o stretnutí Mayweathera s hviezdnym bojovníkom MMA Conorom McGregorom.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies