Mike Shinoda vydá album Post Traumatic

NETKY.SK • 29 Marec 2018, 19:00 • 2 min
Mike Shinoda vydá album Post Traumatic

BRATISLAVA - Americký spevák, rapper, hudobník a producent Mike Shinoda vydá album Post Traumatic. Jeho debutová sólovka sa dostane na trh 15. júna a bude obsahovať 16 piesní.

slovakia

left justify in out

Z nich spevák najnovšie predstavil skladby Crossing A Line a Nothing Makes Sense Anymore, ku ktorým zároveň zverejnil aj videoklipy. Štyridsaťjedenročný člen formácie Linkin Park na štúdiovku zaradil aj tri skladby z EP Post Traumatic, ktoré vydal tento rok v januári.


Michael Kenji Shinoda je jedným zo spoluzakladateľov kapely Linkin Park, ktorá vznikla v roku 1996 v Kalifornii. V súčasnosti v nej pôsobia aj Rob Bourdon, Brad Delson, Dave Farrell a Joe Hahn.

 

Spevák Chester Bennington vlani spáchal samovraždu. Skupina vydala albumy Hybrid Theory (2000), Meteora (2003), Minutes To Midnight (2007), A Thousand Suns (2010), Living Things (2012), The Hunting Party (2014) a One More Light (2017). Medzi najväčšie hity držiteľov dvoch cien Grammy patria skladby Crawling, In The End, Somewhere I Belong, Numb či What I've Done.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona