Mike Patton z Faith No More nahradil speváka v kapele Dead Cross

NETKY.SK • 13 December 2016, 13:19 • 2 min
Mike Patton z Faith No More nahradil speváka v kapele Dead Cross

NEW YORK - Americký spevák Mike Patton, známy najmä z kapely Faith No More, spolupracuje s formáciou Dead Cross. Štyridsaťosemročný rodák z kalifornského mesta Eureka v skupine nahradil speváka Gabea Serbiana, ktorý kapelu opustil tento rok.

slovakia

left justify in out

Skupina Dead Cross vznikla vlani. Jej členmi sú aj Dave Lombardo, ktorý pôsobil vo formácii Slayer a hrá v kapele Suicidal Tendencies, ďalej aj Justin Pearson a Michael Crain pôsobiaci tiež v skupine Retox. Dead Cross v súčasnosti pripravujú debutový album, a to spolu s producentom Rossom Robinsonom, s ktorým už spolupracovali napríklad aj Korn, Deftones, Sepultura, Fear Factory, Limp Bizkit či The Cure.


Michael Allan "Mike" Patton je známy najmä zo spomínanej kapely Faith No More, s ktorou vydal albumy The Real Thing (1989), Angel Dust (1992), King for a Day... Fool for a Lifetime (1995), Album of the Year (1997) a Sol Invictus (2015). Je tiež členom skupín Fantômas, Tomahawk či Peeping Tom. V minulosti pôsobil aj v už nefungujúcej kapele Mr. Bungle. Na konte má i tri sólovky Adult Themes for Voice (1996), Pranzo Oltranzista (1997) a Mondo Cane (2010).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies