Mike Myers rokuje o úlohe v snímke Bohemian Rhapsody, ktorá je venovaná kapele Queen

NETKY.SK • 13 September 2017, 08:08 • 2 min
Mike Myers rokuje o úlohe v snímke Bohemian Rhapsody, ktorá je venovaná kapele Queen

BRATISLAVA - Kanadský herec Mike Myers rokuje o roli v životopisnom filme Bohemian Rhapsody o anglickej rockovej kapele Queen. Informáciu priniesol portál Deadline. Ako však uviedol, zatiaľ nie je známe, koho si 54-ročný rodák z torontského Scarborough v prípade podpísania zmluvy zahrá.

slovakia

left justify in out

Bohemian Rhapsody vznikne pod režisérskou taktovkou Bryana Singera. Ten na filmové plátna prinesie scenár Justina Haythea. Dvaja členovia Queen Brian May a Roger Taylor sa budú na snímke podieľať ako hudobní producenti. Zosnulého frontmana kapely Freddieho Mercuryho stvárni v novinke americký herec Rami Malek, jeho britskí kolegovia Ben Hardy a Gwilym Lee sa predstavia ako spomínaní bubeník Roger Taylor a gitarista Brian May. Američan Joe Mazzello sa predstaví ako basgitarista John “Deacy” Deacon. Írsky herec Allen Leech sa predstaví ako Mercuryho osobný manažér Paul Prenter.

Mercuryho mal pôvodne stvárniť anglický komik a herec Sacha Baron Cohen, ktorý však pre nezhody s Mayom a Taylorom od projektu v roku 2013 odišiel. O rok neskôr sa režisérskej stoličky vzdal anglický filmár Dexter Fletcher, ktorý sa údajne nezhodol s producentom Grahamom Kingom. Úlohu Mercuryho neskôr prijal anglický herec Ben Whishaw, aj ten však neskôr od projektu odstúpil.

Mike Myers sa preslávil predovšetkým ako špión Austin Powers v snímkach Špionátor (1997), Austin Powers: Špión, ktorý ma pretiahol (1999) a Austin Powers v Zlatom úde (2002). Okrem toho účinkoval aj vo filmoch ako napríklad Wayneov svet (1992), Klub 54 (1998) alebo Nehanební bastardi (2009). Taktiež nahovoril postavu Shreka v rovnomennom filme z roku 2001 a jeho pokračovaniach.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies