Mikael Persbrandt si zahrá v novom filme o kráľovi Artušovi

NETKY.SK • 10 Marec 2015, 09:26 • 2 min
Mikael Persbrandt si zahrá v novom filme o kráľovi Artušovi

ŠTOKHOLM - Švédsky herec Mikael Persbrandt sa predstaví v pripravovanom filme režiséra Guya Ritchieho Knights of the Roundtable: King Arthur. Informoval o tom magazín The Hollywood Reporter. Päťdesiatjedenročný umelec by si mal zahrať zápornú postavu.

slovakia

left justify in out

Novú verziu známeho príbehu o rytieroch okrúhleho stola pripravuje spoločnosť Warner Bros. Kráľ Artuša stvárni Charlie Hunnam. Do roly kráľovnej Guinevere obsadili Astrid Berges-Frisbey. Scenár diela píše Joby Harold, ktorý ho zároveň spolu s Ritchiem aj produkuje. Ďalšími producentmi sú Akiva Goldsman, Lionel Wigram a Tory Tunnell. Hotovú snímku plánujú verejnosti predstaviť 22. júla 2016, pričom by malo ísť o prvý film z plánovanej série.


Mikaela Persbrandta môžu diváci a diváčky poznať napríklad ako Beorna z filmov Hobit: Smaugova pustatina (2013) a Hobit: Bitka piatich armád (2014). Predstavil sa aj v dráme Lepší svet (2010) či westernovej dráme The Salvation (2014).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona