Mika vydá DVD Mika Loves Paris

NETKY.SK • 16 November 2016, 11:23 • 2 min
Mika vydá DVD Mika Loves Paris

BRATISLAVA - Anglický spevák Mika vydá 9. decembra DVD Mika Loves Paris. Tridsaťtriročný interpret o tom informoval prostredníctvom oficiálnej tlačovej správy.

slovakia

left justify in out

Pôjde o záznam koncertu, ktorý sa konal tento rok v AccorHotels Arene v Paríži. Novinka ponúkne aj staršie skladby ako Grace Kelly a Big Girl (You Are Beautiful), či piesne z ostatého albumu No Place in Heaven (2015) Good Guys alebo Talk About You. Na show s interpretom spolupracoval kreatívny tím Studio Job. "Chcel som osláviť Paríž a všetkých ľudí, ktorí tam žijú. Vytvoriť fantastickú párty a vzdať česť všetkému, čo na tomto meste máme radi. Všetci sme sa v tú noc stretli, aby sme prejavili veľkú lásku nášmu hosťujúcemu mestu," povedal na margo koncertu spevák.

 

 

Mika, vlastným menom Michael Holbrook Penniman Jr., je rodákom z Libanonu, odkiaľ však jeho rodina emigrovala, keď mal rok. Do svojich deviatich rokov žil v Paríži, odkiaľ sa jeho rodina presťahovala do Londýna. Ešte predtým, než sa stal populárnym, ho BBC vo svojej výročnej ankete BBC Sound of označila za hudobného nováčika roka 2007. Kariéru odštartoval singlom Relax, Take It Easy, ktorý sa nachádza na jeho debutovom albume Life In Cartoon Motion (2007). Vďaka nemu získal BRIT Award v kategórii Najlepší britský nováčik. V roku 2009 naň nadviazal druhou štúdiovkou The Boy Who Knew Too Much a v roku 2012 aj nahrávkou The Origin Of Love. Tento rok v júni uviedol na trh spomínaný album No Place in Heaven. Medzi jeho najväčšie hity patria aj skladby ako Love Today, Happy Ending, We Are Golden či Popular Song (feat. Ariana Grande).

Tracklist DVD Mika Loves Paris:
01 Le Cheval
02 Big Girl (You Are Beautiful)
03 Talk About You
04 Good Wife
05 Grace Kelly
06 Rain
07 Boum Boum Boum
08 Les Baisers Perdus
09 Good Guys
10 Origin Of Love
11 Relax, Take It Easy
12 Staring At The Sun
13 Underwater
14 Lollipop
15 Stardust
16 Happy Ending
17 Elle Me Dit
18 We Are Golden
19 Last Limited
20 J’Ai Deux Amours
21 Love Today
Bonus: Good Wife & Stardust

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona