Mihalíková po veľkom boji do 2. kola dvojhry v Trnave

NETKY.SK • 10 Február 2016, 08:56 • 2 min
Mihalíková po veľkom boji do 2. kola dvojhry v Trnave

TRNAVA - Dvojnásobná slovenská grandslamová šampiónka v kategórii junioriek Tereza Mihalíková zvíťazila v utorňajšom stretnutí 1. kola dvojhry na turnaji ITF Empire Women´s Indoor v Trnave (dotácia 10 000 USD, tvrdý povrch v hale) v slovenskom dueli nad rovnako nenasadenou Kristínou Schmiedlovou po veľkom a takmer trojhodinovom boji 6:2, 5:7, 6:4.

slovakia

left justify in out

Obe Slovenky by sa vzájomnej zápasovej konfrontácii radšej vyhli. "Určite ma to nepotešilo, hneď po žrebe sme si písali. Bol to predsa len nepríjemný duel. Terka hrá v úvode sezóny veľmi dobre, má zatiaľ viac vyhraných súbojov. Verí si a myslím si, že aj to dnes rozhodlo. Proti sebe sme hrali ešte v juniorských časoch, s Terkou som doteraz ešte neprehrala. Musím povedať, že sa veľmi zlepšila," citovala spravodajská služba turnaja pozápasové slová Kristíny Schmiedlovej. "Keď sme sa to dozvedeli s Kikou, nevedeli sme, či sa máme smiať alebo plakať. Väčšinou sme pred vzájomnými duelmi nervózne, obávame sa, ako to odohráme. Prvý set bol dosť nervózny, aj z mojej aj z Kikinej strany. Bolo tam dosť chýb, u mňa najmä ku koncu druhého setu. V treťom sme hrali kvalitne, rozhodlo pár loptičiek," zhodnotila Mihalíková.


V ďalšom zápase dvoch domácich hráčok si favorizovaná trojka singlového "pavúka" Rebecca Šramková poradila s Tamarou Kupkovou 6:3, 6:3. Ľahkú cestu do 2. kola mala Vivien Juhászová, ktorá nedovolila Srbke Anastassii Panteličovej získať ani jeden gem. Natália Vajdová podľahla Ruske Anne Blinkovovej 2:6, 4:6.

Výsledky slovenských tenistiek v utorňajších stretnutiach dvojhry a štvorhry na turnaji ITF Empire Women´s Indoor v Trnave (dotácia 10 000 USD, tvrdý povrch v hale):

Dvojhra - 1. kolo:
Rebecca Šramková (SR-3) - Tamara Kupková (SR) 6:3, 6:3 za 74 minút
Tereza Mihalíková (SR) - Kristína Schmiedlová (SR) 6:2, 5:7, 6:4 za 175 minút
Vivien Juhászová (SR) - Anastassia Panteličová (Srb.) 6:0, 6:0 za 43 minút
Anna Blinkovová (Rus.) - Natália Vajdová (SR) 6:2, 6:4 za 71 minút


Štvorhra - osemfinále:
Jana Jablonovská, Zuzana Luknárová (SR) - Mathilde Armitanová, Katarina Zavacká (Fr./Ukr.) 6:3, 3:6, 10:4 (zápasový tajbrejk)


ru



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies