Mihalíková na juniorské Masters, zaplatí to ITF

NETKY.SK • 16 December 2015, 14:49 • 2 min
Mihalíková na juniorské Masters, zaplatí to ITF

ČCHENG-TU - Slovenská tenistka Tereza Mihalíková si 8. - 10. apríla 2016 veľmi pravdepodobne zahrá na 2. ročníku "výberového" mládežníckeho podujatia ITF Junior Masters na tvrdom povrchu v areáli Sichuan International Tennis Centre v čínskom Čcheng-tu.

slovakia

left justify in out

Medzinárodná tenisová federácia (ITF) na svojom webe informovala o najbližšej edícii turnaja pre osem najlepších chlapcov aj dievčat v koncoročnom svetovom rebríčku do 18 rokov. Pridala správu, že disponuje fondom 160 000 USD na úhradu cestovných nákladov. Preplatené minimum bude 7000 amerických dolárov, maximum 15 000 USD - dostanú ho šampióni. Každému účastníkovi garantujú tri zápasy. Bojovať sa bude aj o voľné karty na seniorské podujatia. Turnaj sa v rovnakom dejisku uskutoční určite ešte aj v sezóne 2017.

 

Sedemnásťročná hrdinka súťaže dievčat na januárových melbournských Australian Open Mihalíková momentálne figuruje na šiestej priečke v juniorskom tzv. kombinovanom renkingu ITF a do konca roka už nie sú na programe relevantné turnaje tejto vekovej kategórie. Tento rok v apríli štartovala na premiérovom ročníku Kristína Schmiedlová a prehrala vo finále s najvyššie nasadenou domácou Sü Š'-lin 4:6, 2:6. Vo finále súťaže chlapcov si Rus Andrej Rubľov poradil s Američanom Taylorom Fritzom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona