Mihalíková a jej kouč Studenič budú mať zázemie v Trnave

NETKY.SK • 27 Apríl 2016, 11:29 • 2 min
Mihalíková a jej kouč Studenič budú mať zázemie v Trnave

TRNAVA - Slovenská tenistka Tereza Mihalíková a jej kouč Ján Studenič budú na prípravu využívať zázemie Empire Tennis Academy v Trnave.

slovakia

left justify in out

"S Terezou sme chodili do tohto klubu už skôr a postupne stále častejšie, využívali sme najmä sparing. Vedeli sme, že v Trnave to funguje a TC Empire patrí medzi najlepšie kluby na Slovensku. Nešli sme do neznámeho. Oslovil nás priateľský prístup ľudí a kolektív trénerov, ktorých poznáme obaja. Samozrejme, dôležitým aspektom sú aj hráči akadémie. Trénuje tu Svitolinová, Kasatkinová i Blinkovová. Pre Terezu aj ostatných hráčov je to obrovská motivácia," vysvetlil Ján Studenič pre internetovú stránku empire-tennis-academy.com.

"Je pre nás veľkou cťou, že sa Tereza rozhodla spojiť svoju budúcnosť s našou akadémiou. Veľmi si to vážim a urobíme všetko preto, aby mali spolu s trénerom Studeničom utvorené profesionálne podmienky a zabezpečené potrebné služby k ďalšiemu tenisovému rastu," skonštatoval predseda predstavenstva TC Empire Miroslav Hlavna.

Sedemnásťročná topoľčianska rodáčka Mihalíková je vítazkou dvojhry junioriek na melbournských grandslamových Australian Open 2015, tento rok triumfovala na spomenutom vrcholnom podujatí na južnej pologuli vo štvorhre dievčat po boku Rusky Anny Kalinskej (v singli bola ako obhajkyňa trofeje vo finále). Medzi seniorkami zatiaľ získala štyri tituly na "desiatkach" pod hlavičkou Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF) a najvyššie figurovala na 466. priečke vo svetovom rebríčku WTA. Sedemnásteho apríla absolvovala v Bratislave svoj debut v Pohári federácie reprezentačných družstiev žien.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona