Mihalík nechce riskovať pozíciu náhradníka, Sláviu požiadal o hosťovanie

NETKY.SK • 5 Január 2017, 13:16 • 2 min
Mihalík nechce riskovať pozíciu náhradníka, Sláviu požiadal o hosťovanie

KRAKOV - Slovenský futbalový krídelník a reprezentant do 21 rokov Jaroslav Mihalík bude pravdepodobne pokračovať v aktuálnej sezóne v poľskom prvoligovom klube Cracovia Krakov. Kmeňový hráč Slavie Praha absolvuje na pôde Cracovie lekárske testy a v prípade dotiahnutia formalít by mal v Krakove hosťovať do konca sezóny 2016/2017 s možnosťou následného trvalého transferu, referuje web weszlo.com.

slovakia

left justify in out

Mihalík pravdepodobne zamieri na hosťovanie do vlasti alebo do Poľska. "Ako slovenský reprezentant chce mať pred júnovými ME do 21 rokov istotu, že bude nastupovať v základnej jedenástke. Požiadal o uvoľnenie na hosťovanie. Klub mu vyjde v ústrety a pravdepodobne bude hrať v niektorom z poľských alebo slovenských klubov," skonštatoval šéf "zošívaných".

Dvadsaťdvaročný Mihalík v tomto ročníku odohral za Slaviu 9 ligových zápasov a strelil jeden gól, väčšinou naskočil do diania z lavičky náhradníkov. Dve vystúpenia a jeden presný zásah pridal v národnom pohári. Do Edenu prišiel vlani v januári z MŠK Žilina.

Súpermi Slovákov v základnej A-skupine tohtoročných ME "21" rokov v Poľsku (16. - 30. 6.) budú futbalisti Anglicka, obhajcu prvenstva Švédska a aj domáci výber.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies