Mihajlovič: Verím, že Kucka bude k dispozícii na Juventus

NETKY.SK • 4 Apríl 2016, 09:42 • 2 min
Mihajlovič: Verím, že Kucka bude k dispozícii na Juventus

MILÁNO - Tréner talianskeho futbalového klubu AC Miláno Siniša Mihajlovič dúfa, že v sobotňajšom ligovom dueli proti Juventusu Turín bude môcť rátať so službami slovenského záložníka Juraja Kucku.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný rodák z Bojníc utrpel začiatkom marca zranenie ľavého stehna. Nehral v troch ligových dueloch, v ktorých Milánčania získali len dva body. Naposledy nastúpil 6. marca v dueli na pôde Sassuola, kde mužstvo zo San Sira prehralo 0:2. Mihajlovičovej družine aktuálne v tabuľke Serie A patrí 6. priečka (49 bodov) so šesťbodovým mankom na piaty Inter. "Verím, že Kucka aj Honda sa stihnú zotaviť do zápasu s Juventusom," skonštatoval Siniša Mihajlovič po nedeľňajšej prehre 1:2 v Bergame.


"Dva body zo štyroch zápasov je neprijateľná bilancia. Ospravedlňujem sa fanúšikom a preberám plnú zodpovednosť. Musíme sa teraz zatvoriť v tréningovom centre, utriediť si veci a pokúsiť sa nájsť riešenie. Atalanta bola na zápas pripravená lepšie ako my, ale my sme sa na duel museli chystať bez viacerých reprezentantov, ktorí do nášho tímu prinášajú kvalitu. Najbližší protivník Juventus je zreteľne silnejší ako my, ale to neznamená, že ho nemôžeme zdolať," doplnil podľa oficiálnej stránky milánskeho klubu 47-ročný Srb.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies