Mihajlovič verí: AC Miláno môže skončiť do tretieho miesta

NETKY.SK • 23 Február 2016, 11:14 • 2 min
Mihajlovič verí: AC Miláno môže skončiť do tretieho miesta

NEAPOL - Pondelková remíza 1:1 na pôde jedného z ašpirantov na taliansky futbalový titul SSC Neapol dodala trénerovi AC Miláno Sinišovi Mihajlovičovi nádej, že jeho zverenci môžu sezónu zakončiť na treťom mieste, ktoré by im zaručilo účasť v Lige majstrov 2016/2017.

slovakia

left justify in out

"Rossoneri" sú momentálne na 6. pozícii v tabuľke Serie A, za vytúženou treťou priečkou zaostávajú o osem bodov. Do konca ročníka im zostáva odohrať ešte dvanásť stretnutí.

 

"Po siedmich zápasoch bez prehry s tímami ako Fiorentina, Inter a Neapol môžeme stále pomýšľať na tretie miesto, ak si udržíme takúto formu," povedal Mihajlovič pre Mediaset Premium.

 

Milánčania boli v pondelok horším tímom, ale napokon dokázali udržať na uzde domáce strelecké hviezdy na čele s Gonzalom Higuaínom. Zápas bol aj súbojom dvoch slovenských reprezentantov, domáci kapitán Marek Hamšík sa postavil Jurajovi Kuckovi v drese hostí. Obaja odohrali celý duel. "Neapol dominoval, prevzal iniciatívu, snažili sme sa ho zraniť čo najväčším množstvom protiútokov," dodal srbský kouč AC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies