Mihajlovič údajne nahradí Beníteza na lavičke Neapola

NETKY.SK • 22 Apríl 2015, 14:43 • 2 min
Mihajlovič údajne nahradí Beníteza na lavičke Neapola

RÍM - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík bude mať od novej sezóny podľa talianskeho portálu Corriere dello Sport v SSC Neapol nového trénera.

slovakia

left justify in out

Rafaela Beníteza by mal nahradiť v súčasnosti kouč konkurenčnej Sampdorie Janov Siniša Mihajlovič. Majiteľ SSC Aurelio de Laurentiis podľa spomenutého zdroja už minulý týždeň uzavrel dohodu so 46-ročným srbským lodivodom. Corriere dello Sport hovorí o zmluve na dva alebo tri roky a Mihajlovič si údajne do nového pôsobiska zoberie aj niektorých spolupracovníkov zo Sampdorie.

 

Rodák z Vukovaru Siniša Mihajlovič si počas aktívnej hráčskej kariéry v rokoch 1994 - 1998 obliekal dres Sampdorie, jej trénerom je od roku 2013. Momentálne sa klub zo Štadióna Luigiho Ferrarisa nachádza na piatom mieste najvyššej talianskej súťaže zaručujúcom účasť v predkole budúcosezónnej edície Európskej ligy. Na štvrtej pozícii sa nenachádza nik iný ako SSC Neapol. Rozdiel medzi týmito mužstvami, ktoré na seba narazia v nedeľňajšom stretnutí 32. kola Serie A, je trojbodový. 

 

Prezident janovského klubu Massimo Ferrero kontroval tvrdením, že v prípade odchodu Mihajloviča na lavičku Neapola by mohol angažovať práve Beníteza. V súvislosti s menom 55-ročného španielskeho kormidelníka sa spomína aj záujem anglického Manchestru City, Rafael Benítez sa však budúcnosťou zatiaľ nezaoberá: "Stále môžeme vyhrať Európsku ligu a skončiť na druhej priečke v najvyššej talianskej súťaži. Som profesionál, zameral som sa na dosiahnutie čo najlepších výsledkov s týmto mužstvom. Potom sa budem rozprávať s vedením." Bývalý šéf realizačných tímov Valencie, FC Liverpool či Interu Miláno vedie "partenopei" od roku 2013. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies