Mihajlovič povedie Sampdoriu Janov

NETKY.SK • 20 November 2013, 10:42 • 2 min
Mihajlovič povedie Sampdoriu Janov

RÍM - Siniša Mihajlovič odstúpil z pozície trénera srbskej reprezentácie a v najbližších dňoch zasadne na lavičku talianskeho klubu Sampdoria Janov. V stredu o tom informovali médiá z Apeninského polostrova.

slovakia

left justify in out

"Rozhodol som sa opustiť srbský národný tím a akceptovať ponuku Sampdorie. Som nový kouč janovského klubu. Už som sa rozhodol, finančné aspekty nemali vplyv na moju voľbu," citovala ho agentúra dpa. Štyridsaťštyriročný Mihajlovič viedol Srbsko od mája 2012, no nepostúpil na budúcoročné MS v Brazílii a nemal istotu, že s ním vedenie národnej federácie predĺži zmluvu.

Mihajlovič pôsobil v Sampdorii už počas hráčskej kariéry v rokoch 1994-1998. V Taliansku hral aj za AS i Lazio Rím a Inter Miláno. Bývalý obranca bol známy najmä svojimi povestnými priamymi kopmi. V tejto disciplíne sa radí medzi najlepších na svete a v Serii A stále drží historický rekord, keď dal z priamych kopov 27 gólov. Počas trénerskej kariéry viedol okrem Srbska aj Fiorentinu, Cataniu, Bolognu a bol asistentom v Interi.

Trápiaca sa Sampdoria začiatkom novembra odvolala doterajšieho kouča Delia Rossiho a momentálne figuruje s deviatimi bodmi na 18. priečke tabuľky Serie A. V nedeľu privíta Lazio Rím.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies