Mihajlovič po nakladačke od Neapola nemieni odstúpiť

NETKY.SK • 5 Október 2015, 12:26 • 2 min
Mihajlovič po nakladačke od Neapola nemieni odstúpiť

MILÁNO - Futbalisti AC Miláno utrpeli v nedeľnom stretnutí 7. kola najvyššej talianskej súťaže najvyššiu domácu prehru v súbojoch s hráčmi SSC Neapol.

slovakia

left justify in out

Hostia spod Vezuvu "chrlili" na San Sire lávu a do Kampánie si odniesli triumf 4:0. Najväčšou mierou sa oň zaslúžil dvojgólový Lorenzo Insigne, prvý zásah zápasu strelil Allan a vlastného brankára prekonal Rodrigo Ely. Slovenský kapitán "partenopei" Marek Hamšík bol na milánskom trávniku do 74. min, jeho reprezentačný spoluhráč, v nedeľu však súper v strede poľa, Juraj Kucka pobudol na ihrisku o desať minút dlhšie.


Milánčania neuspeli v štyroch zo svojich úvodných siedmich vystúpení v novej sezóne 2015/2016 Serie A, no viera vo svetlejšie zajtrajšky je nezlomná u trénera "rossoneri" Sinišu Mihajloviča. "Bezpochyby sa nevyhnem telefonátu od klubového prezidenta Silvia Berlusconiho a budem vysvetľovať, čo sa prihodilo v nedeľu. Rozhodnutie je na vedení, ale sám určite neodstúpim. Som presvedčený, že dokážem nájsť riešenie našich problémov. Zvládol som to inde, tak prečo nie tu? Potrebujem čas, aj keď viem, že žiadať oň nemôžem," vyhlásil 46-ročný srbský kouč a pre Milan Channel označil príčinu hladkej prehry: "Hovorí sa to ťažko, no podľahli sme lepšiemu tímu. Rozdielom boli ich útočníci, proti ofenzíve takého kalibru si však nesmieme dovoliť individuálne zlyhania, akých sme sa dopustili v nedeľu."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies