Miguel zverejnil skladbu, ktorú nahral v štrnástich rokoch

NETKY.SK • 26 Október 2015, 10:22 • 2 min
Miguel zverejnil skladbu, ktorú nahral v štrnástich rokoch

LOS ANGELES - Americký r'n'b spevák Miguel predstavil skladbu U R On My Mind, ktorú nahral ešte ako štrnásťročný.

slovakia

left justify in out

"Predtým nevydaný. Tento song som nahral niekedy na jeseň v roku 1999 s Bluom a Anthonym Williamsom. Mal som štrnásť, ha," napísal 30-ročný spevák ku skladbe, ktorú zverejnil na portáli Soundcloud.

 


Miguel, celým menom Miguel Jontel Pimentel, vydal debutový album All I Want Is You v roku 2010, no pre slabý marketing sa úspech dostavil až o rok neskôr. Tento scenár sa ale nezopakoval pri jeho druhej štúdiovke Kaleidoscope Dream (2012), z ktorej sa už počas prvého týždňa v USA predalo 71-tisíc kusov. Najúspešnejšou skladbou z albumu je Adorn, za ktorú získal aj cenu Grammy v kategórii Najlepšia r'n'b skladba. V júni uviedol na trh album s názvom Wildheart, na ktorom spolupracoval napríklad s Lennym Kravitzom. Miguel sa objavil aj na najnovšom albume Caracal britského elektronického dua Disclosure, ktorý vyšiel 25. septembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies