Migrantov možno zastaviť ak budú silné národné štáty, tvrdí maďarský expert

NETKY.SK • 7 Február 2017, 11:44 • 2 min
Migrantov možno zastaviť ak budú silné národné štáty, tvrdí maďarský expert

BUDAPEŠŤ - Zásadnou otázkou je, či sa v Európe presadí multikultúrny poriadok, alebo budú posilnené národné štáty a ich predstavitelia. Národné štáty sú schopné zastaviť "inváziu" - v prípade presadenia multikulturalizmu však bude tento proces pokračovať, povedal dnes v maďarskej verejnoprávnej televízii M1 expert na bezpečnostnú politiku László Földi.

slovakia

left justify in out

Pripomenul, že talianska tajná služba minulý týždeň oznámila, že má jasné dôkazy, že teroristická organizácia Islamský štát (IS) finančne podporuje prevádzačov. "Existujú sily, ktoré ilegálnu migráciu riadia. Ich záujmom je, aby sa európska invázia migrantov neskončila," zdôraznil Földi.

 

"Túto inváziu nie je možné ukončiť rokovaniami, musia nastúpiť tajné služby a sily NATO. Hranice Európy treba zatvoriť - nie však pri brehoch Európy, ale na druhej strane, na brehoch severnej Afriky a Turecka," uzavrel expert.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona