Migranti zničili byt, v ktorom ich ubytovali, nebol im totiž dosť dobrý

NETKY.SK • 23 November 2017, 08:01 • 2 min
Migranti zničili byt, v ktorom ich ubytovali, nebol im totiž dosť dobrý

FALKENFELS – Štyrom mladých migrantom afganskej príslušnosti sa nepáčil byt, v ktorom ich ubytovali po príchode do Nemecka. Tak sa ho rozhodli zničiť.

slovakia

left justify in out

Hostia z Afganistanu zničili svoje prechodné ubytovanie reťazami a drevenými latami. Dôvod? Jednoducho sa im ich príbytok nezdal dosť dobrý! Po privolaní polície, ktorá dorazila na miesto, sa rozhodli pre útek, počas ktorého rozbili aj čelné sklo policajného auta.

 

Obyvatelia malej dediny sa už dlhšiu dobu sťažujú, že sa necítia v bezpečí, preto sa rozhodli zvolať schôdzu, kde budú riešiť súčasnú krízu s utečencami.

 

Výtržníci, ktorí sa rozhodli opustiť svoje domovy pre strach o svoj život, boli vo veku 15 a 16 rokov. Na ich zaistenie musela policajná hliadka privolať posily, aby sa im podarilo nevďačníkov nájsť v blízkom lese, kde sa ukryli. Traja najaktívnejší z nich sa do ubytovania už nevrátia. Škoda sa podľa polície odhaduje na 20-tisíc eur.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona