Migrant znásilnil ženu liečiacu sa z rakoviny. Jej dieťa spalo vo vedľajšej izbe

NETKY.SK • 14 December 2017, 06:53 • 2 min
Migrant znásilnil ženu liečiacu sa z rakoviny. Jej dieťa spalo vo vedľajšej izbe

Matka malého dieťaťa bola znásilnená vo vlastnom dome vo švédskom meste Umeå migrantom, ktorého vraj urazila. Násilník svoj čin vykonal, hoci žena bola po operácii hrtanu a jej dieťa spalo vo vedľajšej miestnosti.

slovakia

left justify in out

Švédske médiá popisujú, že k všetkému došlo, keď sa muž prišiel do ženinho domu spýtať, či by sa nechcela zaregistrovať ako kupujúca jeho pizzerie, aby mohol dostať licenciu na predaj alkoholu. Žena o jeho kšefty nemala záujem a pred migrantom zavrela dvere, píše server Stredoevropan.cz.

 

Muž sa potom vrátil a povedal, že ho za celý život nik takto neurazil a že nie je ako Švéd, ktorý by to nechal tak. Povedal, že je "skutočný muž z Arménska" a potom ženu znásilnil.

 

Pre ňu to bolo veľmi bolestivé, pretože práve prekonala operáciu kvôli rakovine hrtanu. Neodporovala však, pretože sa bála, že ju zabije alebo že sa zobudí jej dieťa. 

 

No a ako dopadol migrant na švédskom súde? Aj keď ide o známeho recidivistu, ktorý "ako pravý muž z Aménska" už obťažoval inú ženu, dopustil sa násilia, šoféroval auto bez povolenia a spáchal aj ďalšie trestné činy, vo Švédsku môže zostať. 

 

A asi aby to už nikdy neurobil, dostal od súdu dvaapolročný trest  a pokutu vo výške asi 12-tisíc eur, ktoré má zaplatiť poškodenej žene. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies