Migos zverejnili EP nahrávku 3 Way

NETKY.SK • 9 Júl 2016, 10:06 • 2 min
Migos zverejnili EP nahrávku 3 Way

LOS ANGELES - Americká hip-hopová skupina Migos vydala novú EP nahrávku s názvom 3 Way. Novinka obsahuje päť skladieb, ktoré produkovali Zaytoven, Cassius Jay, Ricky Racks a Dun Deal, pričom jediným hosťom je Blac Youngsta.

slovakia

left justify in out

Formácia zverejnila EP na vypočutie prostredníctvom služby SoundCloud. Migos momentálne pripravujú nový mixtape No Label 3, ktorý chcú vydať v auguste, ako aj zatiaľ nepomenovaný druhý album. V januári už pritom predstavili mixtape Y.R.N. 2 (Young Rich Niggas 2).


Formácia Migos vznikla v roku 2009 v Atlante a tvorí ju trojica rapperov Quavo, Takeoff a Offset, pričom prvý a druhý menovaní sú strýko a synovec, zatiaľ čo Offset a Quavo sú bratranci. Debutový album Yung Rich Nation uviedli na trh vlani v júli. Okrem toho majú na konte viacero mixtapeov a tiež nahrávku World War 3D: The Green Album (2014), ktorú nahrali s Gucci Maneom. Ich najznámejšími skladbami sú single Versace a Fight Night.

Tracklist EP nahrávky Migos - 3 Way:
01 3 Way (Intro)
02 Savages Only
03 Coppers And Robbers
04 Can't Go Out Sad
05 Slide On Em f. Blac Youngsta

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies