Migos predstavili tracklist albumu Culture

NETKY.SK • 8 Január 2017, 14:12 • 2 min
Migos predstavili tracklist albumu Culture

BRATISLAVA - Americká hip-hopová skupina Migos zverejnila tracklist svojej druhej štúdiovky s názvom Culture, ktorá vyjde 27. januára.

slovakia

left justify in out

Novinka bude obsahovať trinásť skladieb, v ktorých sa ako hostia predstavia DJ Khaled, 2 Chainz a Lil Uzi Vert. Posledný menovaný hosťuje v skladbe Bad And Boujee, ktorý je zatiaľ najúspešnejším singlom formácie, keďže v americkom rebríčku Billboard Hot 100 sa umiestnil najvyššie na druhej priečke. Migos okrem tracklistu predstavili aj ďalšiu ukážku z albumu, ktorou je skladba T-Shirt. Tú zverejnili priamo s videoklipom.


Formácia Migos vznikla v roku 2009 v Atlante a tvorí ju trojica rapperov Quavo, Takeoff a Offset, pričom prvý a druhý menovaní sú strýko a synovec, zatiaľ čo Offset a Quavo sú bratranci. Debutový album Yung Rich Nation uviedli na trh v júli 2015 a o rok neskôr ponúkli EP nahrávku s názvom 3 Way. Okrem toho majú na konte aj viacero mixtapeov. Ich najznámejšími skladbami sú Versace, Fight Night a spomínaná Bad And Boujee.


Tracklist albumu Migos - Culture:
01 Culture f. DJ Khaled
02 T-Shirt
03 Call Casting
04 Bad And Boujee f. Lil Uzi Vert
05 Get Right Witcha
06 Slippery
07 Big On Big
08 What The Price
09 Brown Paper Bag
10 Deadz f. 2 Chainz
11 All Ass
12 Kelly Price
13 Out Yo Way


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona