Miesha Tateová ukončuje svoju aktívnu kariéru zápasníčky, ale zostáva vo svete MMA

NETKY.SK • 20 December 2016, 13:44 • 2 min
Miesha Tateová ukončuje svoju aktívnu kariéru zápasníčky, ale zostáva vo svete MMA

LAS VEGAS - Po tom čo Miesha Tateová prehrala proti Raquel Penningtonovej na UFC 205 sa rozhodla ukončiť svoju aktívnu zápasnícku kariéru. Rok 2016 bol pre ňu dosť nabitý. Mala dokopy tri zápasy z toho dva titulové. Jeden vyhrala v marci proti Holly Holmovej a druhý keď už obhajovala, prehrala s Amandou Nunezovou. Oba zápasy skončili predčasne.

slovakia

left justify in out

Tateová ma obrovskú fanúšikovskú základňu určite boli z tejto správy šokovaní. No nemusia sa ničoho obávať lebo jej ďalšia robota zostane spätá s MMA. FOX Sports jej ponúkol prácu na funkciu analytičky.

 

Nie je ani prvá ani posledná medzi zápasníkmi ktorý pracujú v podobných funkciách. Mnoho z nich ešte ani neukončilo aktívnu kariéru a už si takto privyrábajú. Sú to napríklad Daniel Cormier, Tyron Woodley alebo Dominic Cruz.

 

"Teraz sa začínam viac sústrediť na promovanie galavečerov, a aj v budúcnosti by som sa chcela viacej venovať týmto veciam. Je možné, že ma teraz budete vidieť ešte viacej. Teraz som veľmi šťastná, užívam si život a to, že cestujem po celom svete. Vyzerá to tak, že spolu so stanicou FOX dáme niečo dokopy. Takže teraz už iba čakám ako to celé dopadne."

 

Miesha Tate je 30 ročná zápasníčka ktorá má za sebou 25 profesionálnych zápasov. Vyhrala 18-krát a 7-krát prehrala. Dvakrát zápasila s Rondou Rousey no nepodarilo sa jej ani raz zvíťaziť. Majstrovský titul získala vo dvoch organizáciách a to v Strikeforce a už spomínaný v UFC. Patrí k veľmi známym zápasníčkam tak je pochopiteľné, že sa svojmu športu nepostavila chrbtom ani po ukončení aktívnej kariéry.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona