Miešaním chemikálií spôsobil 48-ročný muž v Stupave výbuch

NETKY.SK • 25 Júl 2012, 06:33 • 2 min
Miešaním chemikálií spôsobil 48-ročný muž v Stupave výbuch

Miešaním chemikálií spôsobil 48-ročný muž v Stupave výbuch - Krimi Na Hlavnej ulici v Stupave dnes v kôlni blízko rodinných domov došlo krátko pred 15. 00 k výbuchu.

slovakia

left justify in out

img

Na Hlavnej ulici v Stupave dnes v kôlni blízko rodinných domov došlo krátko pred 15.00 k výbuchu. Ten spôsobil 48-ročný muž, ktorý tu miešal chemikálie a zrejme do nich namočil hliníkovú lyžičku.
      Muž utrpel devastačné zranenia oboch rúk a brucha, kvôli čomu ho previezli do nemocnice. "Bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia," informoval hovorca bratislavského Krajského riaditeľstva Policajného zboru František Peczár.
      Hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Petra Maťašovská pre TASR uviedla, že pacient práve podstupuje operáciu brušnej dutiny. "Jeho stav je vážny," dodala.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies